Tačiau, panašu, ir jis iš ten pamažu išstumiamas. Bent jau tokį įspūdį buvo galima susidaryti fondo „amFAR“, kurio suriktos lėšos skiriamos kovai prieš ŽIV plitimą, gala vakarėlyje, surengtame Kanuose.

Į Kanus, kur šiomis dienomis vysta garsusis kino festivalis, gyvenimas verte verda: raudoni kilimai, vakarėliai, paparaciai, minios smalsuolių. Tad nenuostabu, kad vakaro svečiai, rinkdamiesi į „amFAR“ gala vakarėlį, pasidavė šiai šventės nuotaikai ir savo apdarais papildė Žydrojoje pakrantėje vyraujančios hedonistinės atmosferos mozaiką.

Kiek netikėtai „pirmuoju smuiku“ šiame vakarėlyje grojo olandų modelis Lara Stone, kuri, pasipuošusi ažūrine „Givenchy“ suknele, akimirksniu atsidūrė dėmesio centre. 32 metų moteris, prieš metus išsiskyrusi su savo sutuoktiniu, britų komiku Davidu Walliamsu, atrodė lyg vėl įkvėpusi „rengiuosi kaip noriu, atrodau kaip noriu“ gurkšnį, tad nevaržė savęs mintimis „o ką pagalvos kiti“.

Nors dauguma moterų, rinkdamosios ažūrines sukneles, ypač kruopščiai pagalvoja apie tai, kad nepasimatytų kai ko daugiau ir renkasi įvairias priemones – puošniais liemenėles ar bent jau spenelių lipdukus.

Tačiau Lara Stone priėmė visai kitokį sprendimą – į vakarėlį nusprendė ateiti nevaržydama savo kūno. Nepridengti krūtų speneliai, žinoma, jai padėjo atsidurti fotografų dėmesio centre, tačiau nemažai žmonių, sekančių įžymybių gyvenimą, nepagailėjo karčių žodžių – vis dėlto labdaros vakarėlis nėra ta vieta, kurioje per ažūrinės suknelės siūles šviestų speneliai.