Tiesa, per savo gimtadienio vakarėlį pirmuoju smuiku grojo ne sukaktuvininkas, o kur kas garsesnė jo žmona Joanna Krupa. Varšuvoje gimusi lenkaitė po kurio laiko atvyko gyventi į Ameriką, kur žingsnis po žingsnio įsitvirtino mados ir pramogų pasaulyje, tapo realybės šou, pasakojančio apie pasiturinčių Majamio namų šeimininkes gyvenimą, dalyve, o paskui apsikeitė aukso žiedais su Majamio turtuoliu Romainu Zago.

36 metų Joanna Krupa yra labai mėgstama įžymybių gyvenimo kronikų fotoreporterių – moteris ne kartą buvo pusnuogė pričiupta Majamio paplūdimyje, o pramogų pasaulio elito vakarėliuose dažnai pasirodo vilkėdama jos seksualumą paryškinančiais drabužėliais. Negana to, kartais vakarėliuose lenkaitė taip įsilinksmina, jog fotoreporteriai vos spėja gaudyti pikantiškus kadrus.

Sutuoktinio gimtadienis išimti netapo – balta atvira suknele, iš kurios taip ir taikėsi išsprūsti krūtys, pasipuošusi Joanna Krupa tapo vakarėlio žvaigžde, į kurią nuolat buvo atsuktos fotografų fotokameros. O scenoje savo privalumus ir kūno lankstumą demonstravo garsioji gelbėtoja Carmen Electra, kuriai 43 metai, pasirodo, nėra kliūtis publiką įaudrinti karštu burleskos šou. Tiesa, vargu, ar Carmen Electra galėtų prilygti Lietuvos burleskos karalienei Eglijai Vaitkevičei, prieš kelerius metus savo pasirodymais iš proto vedusią stipriąją lytį.