Kol „Mados Injekcijos“ finalininkai pristatinėjo savo darbus, pirmoje eilėje sėdintis J. Statkevčius neslėpė, kad nė viena kolekcija jo nesužavėjo – tai buvo galima išskaityti iš nuobodžiaujančios, o kartais ir tiesiog akivaizdžiai abejingos Juozo veido išraiškos.

Po to, kai buvo pristatytos 13 finalininkų kolekcijos, KLUBAS.LT pasiteiravo J. Statkevičiaus, ką jis mano apie mados debiutantus. Tačiau į kolegų rengiamą konkursą atėjęs dizaineris savo nuomonės garsiai išreikšti nesiryžo: „Gal aš susilaikysiu nuo komentarų šį kartą. Klauskite komisijos, kuri juos vertina.“ Paklausus, ar jo veido išraiška bylojo, jog jis neliko sužavėtas nė viena kolekcija, mados ekskliuzyvas tik numojo ranka apdovanodamas iškalbinga veido išraiška.

Vis dėlto profesionalų komisijai teko vertinti jaunuosius kūrėjus. Iš trylikos finalistų, o iš viso – 34 panorusių dalyvauti „Mados Injekcijoje“ – dizaineriai Agnė Kuzmickaitė, Vitalis Čepkauskas, Giedrius Paulauskas, festivalio organizatorės Sandra Straukaitė ir Renata Mikailionytė išrinko tris nugalėtojus, kurie pasirodys jubiliejinėje dešimtojoje„Mados infekcijoje“.

Laimė nusišypsojo Dovilės Kaušakytės ir Eglės Mazecaitės duetui su kolekcija „Kauno žmona arba kupiškėnų vestuvės“, Vidmintai Stasiulytei su kolekcija FFWD (Fast forward) ir Dianos Kuzmickaitės ir Aušros Urbanavičiūtės tandemui, pristačiusiam kolekciją „Lezenfan“.

KLUBAS.LT fotogalerijose – jaunųjų kūrėjų idėjomis susidomėjusios Lietuvos garsenybės, kolekcijas stebintis J. Statkevičius bei konkurso nugalėtojų darbai.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją