Šiuo metu Turkijoje, Antalijos kurorte poilsiaujanti Jessica praeivių akį traukia neįtikėtinais kūno linkiais. Žinoma, visi jie sukurti dirbtinai.

Vos prieš dvi savaites J. Alves iškentė dar vieną operaciją – jai buvo sumažintas skrandis, kad moteris nebepriaugtų svorio. Pasak jos, po operacijos ji kasdien vis dar džiaugiasi mažėjančiomis kūno linijomis ir krentančiu svoriu.

Londone gyvenanti TV garsenybė ir socialinių tinklų žvaigždė prisipažino, kad per karantiną priaugo nemažai svorio, kuris pasiekė 101 kg. Moteriai buvo pripažintas nutukimas, todėl ji ryžosi skrandžio mažinimo ir dalies pašalinimo operacijai.

Kaip ji pasakojo „This Morning“ laidoje, jai palikta vos 25 % buvusio skrandžio tūrio. J. Alves tikisi susigrąžinti savo ankstesnį svorį – 70 kg.

Per kelerius metus brazilų kilmės translytei atlikta gaisybė operacijų. Nuo šonkaulių išėmimo, krūtinės ar sėdmenų impalntų, iki plastinių veido operacijų, riebalų nusiurbimų ir riebalų injekcijų, nosies ir netgi akių kontūro operacijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (242)