Atsakymas paprastas – šiame sąraše jų laukia didelė staigmena. Tarp verslo galiūnų ir galiūnių, savo sugebėjimais ir prakaitu sugebėjusių susikrauti įspūdingo dydžio kapitalą, galima išvysti ir vieną dailią moterį, kuriai į šį respektabilų sąrašą patekti padėjo jos grožis.

Modeliu pristatoma Inga Kozel turtingiausių Lietuvos žmonių sąraše užima 45 vietą, jos turtą „IQ Top“ vertina 50 milijonų eurų, o turto šaltiniu nurodo vedybas. Tai vienintelis šiame sąraše esantis žmogus, praturtėjęs iš sėkmingų vedybų.

Tiesa, buvusios verslininko Henriko Pragarausko sutuoktinės dabartinis vyras Toddas Kozelis – tikrai neeilinė figūra verslo pasaulyje.

Apie 48 metų naftininką ir jo sėkmingą verslą rašė ne vienas įtakingas pasaulio leidinys, taip pat plačiai nuskambėjo istorija, jog naftos magnatas savo buvusiai žmonai sumokėjo 47 milijonų svarų kompensacija.

Dabar gi, sprendžiant iš „instagrame“ publikuojamų nuotraukų, jis puikiai jaučiasi šalia savo devyniolika metų jaunesnės žmonos. „Taip smagu patirti naujus įvykius, pamatyti gražius renginius, aplankyti naujas šalis. Bet svarbiausia tai daryti su žmonėmis, kuriuos myli“, - po bendra judviejų nuotrauka socialiniame tinkle brūkštelėjo sėkmingai ištekėjusi lietuvaitė.