Pas Laimutį, kaip pasakojo pats jubiliatas, susirinko apie 60 svečių: „Galvojau apskritai nešvęsti, bet dar prieš savaitę pradėjo skambinti draugai ir klausti apie gimtadienį, todėl nebuvo kur dėtis.“

Puikiai nusiteikęs L. Pinkevičius sakė, jog jo šventėje dalyvavo studijų draugai, artimieji ir jokių politikų, išskyrus Kęstutį Daukšį, kuris – jubiliato kursiokas.

Laimutis maloniai papasakojo žurnalistams, kokios vaišės buvo tiekiamos, kokia muzika skamba vakarėlyje. Anot jo, jis visada norėjo, kad jo restorane „Liv Lounge“, kuriame ir vyko šventė, būtų tiekiamas tradicinis lietuviškas maistas, tad ir gimtadienio svečiai galėjo rinktis tradicinius lietuviškus patiekalus: didžukukulius, koldūnus, voveraites su bulvių koše ir maltinius. Tiesa, svečiams buvo pilstomas prabangus šampanas, o vakaro pradžioje buvo galima ragauti sušių.

Laimučio šventėje skambėjo didžėjaus ir saksofono muzika. „Tai – mano mėgstamiausias derinys, nieko nėra gražiau“, – sakė L. Pinkevičius. Jubiliatas, paklaustas, kokių dovanų jam dar galima įteikti, paminėjo tik gerą nuotaiką. Kai kurie svečiai ėjo nešini gėlėmis, kai kurie jų dovanojo muzikos rinkinius ar brangius gėrimus.

Laimučio pasveikinti atėjo nemažas būrys iš žurnalų puslapių pažįstamų pramogų, o daugiausia – verslo pasaulio atstovų. Tarp jų buvo ir savo prabangiu „Cadillac“ atvažiavęs Kauno verslininkas Tautvydas Barštys, Marius Gelažnikas, Alma Latvytė, Danguolė Stachura, Mantas Petruškevičius, Jogaila Morkūnas, Danielius Bunkus su Natalija Zvonke ir kiti.

Jubiliatas užsiminė, jog laukia ir vėluojančių svečių – ką tik po kelionės nusileidusių Kęstučio Verslovo ir Ramunės Piekautaitės. Jo buvusios mylimosios, su kuria iki šiol šiltai bendrauja, Astos Valentaitės svečių būryje nebuvo.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – Laimučio Pinkevičiaus jubiliejaus akimirkos.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją