Visus, kurie stebėjo jaunųjų talentų pasirodymus, Klubas.lt kviečia balsuoti už labiausiai nusipelniusį ir verčiausią būti talento vardu pavadintą dainininką. Štai laimingieji finalistai:

Aleksandras(nuotrauka viršuje)

Prodiuseriai Haroldas Šklėrius ir Andrius Burba savo auklėtinį – trisdešimtmetį Aleksandrą Latuškiną – atrado Telšiuose. Jis atliko skambią pop roko dainą, kuri vėliau, prasidėjus ,,Talentų medžioklės“ kovų filmavimams, sužavėjo renginio vedėją Edmundą Kučinską. ,,Būtumėt matę, kaip jis dainavo ir atrodė prieš čia pasirodant, per atranką... O dabar!”, – negailėjo ovacijų ir giriamųjų žodžių E. Kučinskas. Gintarė

Kitas jaunųjų prodiuserių Haroldo ir Andriaus talentas – uteniškė Gintarė, scenoje surengusi tikrą muilo burbulų puotą. Prodiuseriai negalėjo atsidžiaugti: „Lyriška daina apie muilo burbulus yra kaip tik tokiai merginai, kaip Gintarė“.

Mažvydas

Natalijos ir Deivydo Zvonkų Tauragėje atrastas talentas – vienuoliktą klasę šiais metais baigęs Mažvydas Gadliauskas – žiūrovus ir Zvonkų šeimą sužavėjo nuoširdumu ir artistiškumu. „Jis yra paprastas, toks arti liaudies, bet jau kai užlipa ant scenos, atrodo, kad jam atsiveria visos čakros!!!“, – pagyros Mažvydui iš Natalijos ir Deivydo lūpų liete liejosi. Scenoje Mažvydas nusikėlė į savo paties ateitį – jis įsikūnijo į studento kailį.

Brigita

Dar vienas Natalijos ir Deivydo Zvonkų Kėdainiuose atrastas talentas – Brigita, kuri atliko dainą pavadinimu ,,Parina” ir scenoje sukūrė maištaujančios paauglės personažą. ,,Perkračiusi” N. Zvonkės spintą, apsilankiusi pas kirpėją, kuri plaukus nudažė sruogelėmis, o filmavimo metu ekstravagantiškai ant raudonų pagalvių prisėdusi panelė, atskleidė šiek tiek pankišką dainos charakterį.

Paulius

Laima Lapkauskaitė Marijampolėje atsirinko talentą Paulių, kuris prodiuserę sužavėjo ne tik stipriu balsu, bet ir maloniu bendravimu. Laima džiaugėsi, kad su Pauliumi labai lengva dirbti, jis greitai tobulėja. Vos Pauliui užlipus ant scenos, televizijos užkulisiuose iš merginų lūpų pasigirdo jį giriantys šnabždesiai, o Pauliaus žavesiui neatsispyrė ir L. Lapkauskaitės prodiusuojamos grupės ,,Mokinukės“ dainininkės.

Austėja

Antrasis L. Lapkauskaitės atrastas talentas – Austėja iš Elektrėnų, kuri visus užbūrė ne tik įspūdingu balsu, bet ir tvirtu, ramiu charakteriu bei akivaizdžiu pasitikėjimu savimi. Juodaplaukė mergina prasitarė, kad ant scenos jautėsi tiesiog puikiai ir pasirodymo metu suprato esanti ten, kur ir turi būti.

Monika

Gediminas Petrauskas ir Remigijus Kinas iš milžiniškos minios Rokiškyje atsirinko Moniką, kuri buvo ,,kritusi į akį“ ir Egmontui Bžeskui. Vis dėlto aplinkybės susiklostė taip, jog Monika netrukus buvo pristatyta į televizijos studiją, kur atliko G. Petrausko prodiusuojamos grupės ,,Axom“ dainą pavadinimu ,,Juodoji saulė“.

Vaida

Kitas G. Petrausko ir R. Kino atrastas talentas – Vaida iš Telšių, kuri iš grupės ,,Axom“ pasiskolino Nerijaus Pečiūros kurtą dainą ,,Vandenynai“ . ,,Žinojom, ką imam, mergina ne Celin Dion, bet jaučia ritmą, intonuoja“, - apie Vaidą, žiūrovus sužavėjusią ir romantišku įvaizdžiu, pasakojo G. Petrauskas.

Kęstas

Egmontas Bžeskas Alytuje atsirinko reperį Kęstą, kuris paprašė jį vadinti Dža Bule (Ja Bulle). Ilgai nedvejojęs Egmontas sudarė nuostabų duetą ir kerintį pasirodymą su „Šokoledo“ atlikėja Juste – pora vienas kitą puikiai papildė atlikdami nuotaikingą dainą „Atėjau į čia“.

Kuris dainininkas nusipelno vienintelio talento vardo, spręskite jūs, balsuodami straipsnio dešinėje.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją