Jų susivienijimą galima prilyginti „sprogstamajam užtaisui”, pažymima pranešime žiniasklaidai. „Matyt, pravardės sugalvojamos neatsitiktinai!“, - juokdamasi savo K. Kaikarienė, pridurdama, jog tokio apibūdinimo jos greičiausiai nusipelnė dėl savo veiklos, energingo tempo bei charakterio.
K. Kaikarienė ir A. Januškevičienė Lietuvoje garsėja kaip subtilių, jaukių švenčių organizatorės. Tuo tarpu J. Anusauskienė ne vienerius metus yra tarptautinio menų festivalio „Slavianskij bazar” atstovė Lietuvoje, turi masinių renginių organizavimo patirtį.

„Atėjo laikas suvienyti pajėgas. Jei atskirai dirbdamos nuveikdavome daug ir įgyvendindavome tai kas, regis, neįmanoma, ko tuomet galėsime imtis dabar?“, - šypsodamasi svarstė J. Anusauskienė.

„Renginių kodas”, pasak jų įkūrėjų, pirmiausiai išsiskirs darbo kokybe, skoningumu ir originaliomis idėjomis.

„Esame įpratę į tai, ką matome kasdien, pažvelgti naujai, todėl idėjų, galinčių tapti mūsų skiriamuoju ženklu, neturėtų trūkti“, - įsitikinusi A. Januškevičienė.

Šiuo metu „Renginių kodo“ specialistės jau įgyvendina net penkis projektus. Kai kuriuose jau matoma finišo tiesioji, o kiti dar tik žengia pirmuosius žingsnius. Tai - televiziniai renginiai, apjungiantys muziką, estetinį vaizdą ir prasmingą idėją.

„Pirmąjį mūsų darbą pristatysime dar šiais metais. Tikime, kad mus lydės sėkmė, kadangi savo bendros veiklos gimimui neatsitiktinai pasirinkome svarbiausią metų laikotarpį – tą, kai laukiame didžiojo stebuklo ir kūdikėlio Jėzaus gimimo“, - sakė K. Kaikarienė.