Garsiojo Kardashianų klano atstovėms, rodos, ilgiau svarstyti neprireikė – nuo jaunų dienų pripratusios būti dėmesio centre ir ekstravagantiškai rengtis, Kardashianų klano moterys ir šį kartą apsirengė taip, jog prie Los Andželo klubo „The Nice Guy“ susispietę paparaciai tikrai nenuobodžiavo.

Bene rizikingiausią aprangos kodo spendimą šį kartą priėmė už sukaktuvininkę vos pusantrų metų vyresnė jos sesuo Kendall Jenner, sugalvojusi užsisegti sijoną su ypatingiai giliai prarėža. Ji buvo tokia gili, jog merginai sijono kraštus teko prilaikyti ranka – pramogų portalų reporteriai net įtarė, jog Kendall Jenner į sesers šventę užsuko nevūmėdama kelnaičių, tad ir buvo taip įsikibusi į sijoną - kad gink Dieve, paparaciai neužfiksuotų nederamų vaizdelių.

Penktą mėnesį nėščia Kim Kardashian šį kartą pro savo tinklinę palaidinę demonstravo papilnėjusią krūtinę, o jos vyresniojo sesuo Kourtney Kardashian gimtadienio šventei pasirinko kostiumėlį su perregimo audinio įsiuvais – kad portalų skaitytojams sužadintų fantaziją.