Vasaros karštis padiktavo sceninių drabužių tendencijas – visos moterys vilkėjo lengvas, spalvingas vasariškas suknias, vyrai nuo saulės bandė maskuotis lengvais šviesių spalvų marškiniais. Itin trumpa raudona suknele pasipuošė Karina Krysko, o štai Natalija Zvonkė pasipuošė apelsino spalvos, sportinių šokių šokėjos stilių primenančią suknią.

Uždarymo koncerte, kurį tiesiogiai transliavo ir LNK televizija, dalyvavo Mia, Natalija Zvonkė su Vitalijum Cololo, Stano, dainavęs su Karina Krysko, „Studentės“, Lina Joy, Violeta ir Vilius Tarasovai ir kiti.

Prieš koncertą ir laisvomis akimirkomis koncerto vedėjai kažkodėl buvo labai nusiteikę fotografuoti vieni kitus, galbūt taip stumdami laiką.

Tarp svečių buvo ir Egmontas Bžeskas, atlydėjęs Kariną Krysko. E. Bžeskas su patraukliomis merginomis Palangoje leidžia jau ne pirmą vakarą.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – lenktynių uždarymo koncerto akimirkos.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją