Seimo nario Roko Žilinsko ar antrojo valstybės vyro šiame sąraše nesutiksite – jie nebėra pramogų pasaulio atstovai ir žvaigždžių vakarėliuose nebesilanko, net jei tai būtų Vladimiro Romanovo Senųjų Naujųjų metų šventė.

Vis dėlto siūlome išrinkti įsimintiniausią žvaigždūnų susidūrimą su įstatymais.

Berneen Čereška(nuotrauka viršuje). Trečiadienio rytą turėjo būti nagrinėjama kone garsiausia su Lietuvos pramogų pasaulio atstovu susijusi byla. Po skandalo ir Berneen pareiškimo dėl rasinio išpuolio prieš ją, į teisiamųjų suolą turėjo sėstis V. Iljinich, kuri, atlikėjos teigimu, užpuolė ją vidury baltos dienos. Berneen po užpuolimo surengė spaudos konferenciją ir kuriam laikui buvo pasitraukusi iš scenos. Manoma, kad išpuolis prieš atlikėją buvo grįstas jos kilme. Deja, į bylos nagrinėjimą Berneen trečiadienį neatvyko, nes nebuvo gavusi oficialaus teismo šaukimo, tačiau jo sulaukusi atlikėja žada būtinai dalyvauti teismo posėdyje.

Gediminas Jaunius. Buvusio „gelbėtojo“ Gedimino Jauniaus ir Vilkaviškio gyventojos ginčas – naujausia pramogų pasaulio atstovų byla teisme. Kaip antradienį rašė DELFI, buvusios TV3 laidos „TV pagalba“ herojė Genovaitė Kuncevičienė su G. Jauniumi bylinėjasi dėl neturtinės žalos atlyginimo už garbės ir orumo įžeidimą. Po to, kai „TV pagalba“ parodė reportažą apie tai, kaip moteris nori iš kaimyno atgauti du kalakutus, visas kaimas iš G. Kuncevičienės, anot jos, iki šiol šaiposi. Moteris sako, kad iš jos problemos G. Jaunius padarė tikrą šou ir negražiai išsijuokė, tuo tarpu dabartinis „Kriminalinių tyrimų“ vedėjas tokius kaltinimus neigia. Kaip baigsis ši byla – kol kas dar neaišku.

Eugenijus Ostapenko. Dar viena šviežutėlė pramogų pasaulio atstovų byla – E. Ostapenko priekaištai atlikėjai iš Kauno Erikai Lisauskienei. Eugenijus į teismą E. Lisauskienę padavė privataus kaltinimo tvarka ir tikisi iš jos prisiteisti iš jos prisiteisti 20 tūkst. litų už garbės už orumo įžeidimą, nes ji viešai pareiškė, jog Eugenijus yra ne „normalus vyras“, o gėjus. Tai Eugenijų baisiai įžeidė, todėl jis nori, kad kaunietė Erika už tokius pareiškimus atsakytų teisme.

Vytautas Juozapaitis. Ieškovu byloje prieš estrados princo Radži gerbėją R. Šarkienę tapęs maestro Vytautas Juozapaitis, atrodo, įsivėlė į nelengvą bylos nagrinėjimo procesą. V. Juozapaitis moterį kaltina dėl grasinančių nužudyti žinučių rašinėjimo. Moteris neva taip supyko ant maestro po to, kai jis „Žvaigždžių duetų“ projekte buvo komisijos pirmininku, o Radži Aleksandrovičius tame projekte dalyvavo. Nepaslaptis, kad V. Juozapaitis negailėjo kritikos Radži – tai, matyt, ir supykdė jo gerbėją. Moteris savo kaltę anksčiau pripažinusi dabar neigia.

Gytis Paškevičius. Į šios bylos teismų laviną įsisuko net kelios pramogų pasaulio žvaigždės. Romansų atlikėjas Gytis Paškevičius padavė į teismą Irenos Starošaitės-Žvagulienės vadovaujamą įmonę „Naktinis angaras“ dėl įvairių jam neišmokėtų autorinių atlyginimų ir skolų. Iš tiesų G. Paškevičius buvo nepatenkintas buvusio bičiulio Žilvino Žvagulio elgesiu ir nevykdytais įsipareigojimais, bet taip jau yra, kad šeimos verslo direktorės pareigas įmonėje eina Žilvino sutuoktinė Irena Starošaitė-Žvagulinė.

Gytis Balčiūnas. Skandalai buvusį televizijos laidų veidą pradėjo persekioti po to, kai jo automobilyje buvo aptikta, kaip įtariama, narkotinių medžiagų. Po kiek laiko vyrui pareikšti kaltinimai ir dėl savivaldžiavimo – santykių aiškinimosi su „priešais“ be teismų. Nors dėl galimai narkotinių medžiagų laikymo G. Balčiūnui baudžiamoji byla nebuvo iškelta, už savivaliavimą ir vadinamąjį Linčo teismą, jam gali grėsti baudžiamoji atsakomybė – bauda, areštas arba laisvės atėmimas iki trejų metų. Balsavimo forma – straipsnio dešinėje.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją