Moteris savo gerbėjams pateikia daugybę vaizdelių ir informacijos iš kasdieninio savo gyvenimo – nuo produktų kainos Londono turgeliuose iki atostogų kituose kraštuose fotoįspūdžių, kartais pasidalindama ir savo nuotraukomis.

Tačiau joks pasakojimas, jokia iliustracija nesulaukė tokios triuškinančios sėkmės kaip Eglijos autoportretas, kuriuo moteris su savo paskyros sekėjais pasidalino paskutinėmis birželio dienomis. Nežinia, kokiems vizažo meistrams savo veidą patikėjo Eglija, tačiau plaukus pasišviesinusi moteris atrodė taip nuostabiai, jog netrukus komentatoriai ją paskandino komplimentų jūroje.

Tačiau ne tik į moters grožį savo dėmesį atkreipė komentatoriai – dainininkė Gintarė Karaliūnaitė-Canuel nepraleido progos draugiškai įgelti Eglijai. „Jetau kaip gražėji! Bet koks ten jovalas ant spintos?”, - juokdamasi brūkštelėjo Gintarė, nuotraukoje už Eglijos Vaitkevičės pastebėjusi ant spintos suverstų daiktų krūvą, kuri kaip fonas ne itin tiko šalia tokios įspūdingos moters autoportreto. Tačiau Eglija pademonstravo, kad ji taip pat turi sveiko humoro jausmą ir atsikirto: „Chanel“ rankinės ir labutinai“.

Eglija Vaitkevičė. Facebook nuotr.