Savo paskyroje populiariame socialiniame tinklapyje E.Dragūnas publikavo trumpą žinutę, privertusią iš susijaudinimo trinti rankomis daugiatūkstantinę jo gerbėjų armiją ir pavydžiai atsidusti konkurentus.

„Gruodžio 25, 26, 30. Arenos Šiauliai, Panevėžys, Kaunas. Lapkritį – Alytus“, - savo paskyroje rašo Egidijus „Daug garso ir šviesų“ Dragūnas.

Kol kas nė vienas šių koncertų didžiosiose didmiesčių arenose nėra oficialiai patvirtintas. Tačiau jei E.Dragūnas ryšis solinį koncertą surengti naujoje Kauno „Žalgirio“ arenoje, tai gali tapti istoriniu įvykiu.

E.Dragūnas jau prieš kelerius metus svajojo surengti solinį koncertą vienuolika tūkstančių žmonių talpinančioje sostinės „Siemens“ arenoje, tačiau dabar auksinį savo laikmetį gyvenantis atlikėjas gali pamėginti siekti naujų aukštumų – naujoje Kauno „Žalgirio“ arenoje koncertus galima rengti nuo 2700 iki 15 100 žiūrovų.

Jei E.Dragūnas pasirinktų didesnįjį variantą ir sugebėtų surinkti pilną salę žmonių, jis taptų Lietuvos uždarų patalpų rekordininku. Kol kas tik legendinė „Foje“ ketveriukė gali pasigirti sugebėjusi į savo solinius koncertus, vykusius uždarose patalpose, surinkti penkis tūkstančius žiūrovų – tiek jų tilpdavo sostinės Koncertų ir sporto rūmuose.

„Foje“ priklauso ir absoliutus nepriklausomos Lietuvos koncertų lankomumo rekordas – į sostinės Vingio parke surengtą atsisveikinimo koncertą suplūdo apie 60 tūkstančių grupės gerbėjų.