Portalų ir leidinių reporteriai, pakviesti į pirmuosius filmavimus, jau gavo progą susipažinti su šou dalyviais, ir, ko gero, galima drąsiai spėti, kurios gi poros bus „Žvaigždžių duetų“ lyderiais.

Šiame sezone varžosi daug patyrusių dainininkų ir visuomenei pažįstamų veidų, tad galima laukti daug siurprizų. Tačiau, ko gero, kiekvieną kartą ypač nekantriai bus laukiami Katažinos Zvonkuvienės ir choreografo Šarūno Kirdeikio pasirodymai – jau savo pačiu pirmuoju numeriu pora itin aukštai iškėlė kokybiško ir efektingo pasirodymo kartelę.

Fotoreporteriams į akis krito ne tik dueto įvaizdis, puikus susidainavimas bei judėjimas – dėmesį traukė ir Katažinos Zvonkuvienės figūra, o ypač – išlavinti rankų raumenukai.

Turbūt todėl ne vienas šou filmavime pabuvojęs svečiais pagalvojo, jog Katažina Zvonkuvienė užtikrintai jaustųsi ne tik muzikinių projektų scenoje, bet ir bikini fitneso turnyre, kur, beje, dar visai neseniai savo figūras demonstruodavo dueto „Kitokios“ gražuolės Greta Lebedeva ir Indrė Burlinskaitė. Kas žino, galbūt ir Katažina ryšis išbandyti savo jėgas fitneso turnyruose?