Bilietai į šį koncertą, į salę, kurioje telpa 800 žiūrovų, išpirkti per pusantros paros.

Dviejų valandų programą susirinkusiems dovanoję atlikėjai neslėpė nesitikėję tokio anšlago. „Aš nemaniau, kad žmonėms taip patinku ir kad sulauksime tokios šaunios publikos“, – įspūdžiais po koncerto dalinosi vienas geriausių Lietuvos atlikėjų Kastytis Kerbedis.

Muzikantas pasakojo, jog jau senokai koncertuojantis tik privačiuose vakarėliuose, tačiau surengti bendrą koncertą su jaunuoju Haroldu paskatino stulbinantis jųdviejų dueto pasisekimas. Priminsime, kad K.Kerbedis ir Haroldas prieš kelias savaites svečių teisėmis dalyvavo LNK laidoje „Žvaigždžių duetai“. Jie atliko Haroldo dainą „Ką pasakytų meilė“. Ši daina sulaukė ypatingo susirinkusiųjų dėmesio. Ją koncerte atlikėjai žiūrovų prašymu kartojo net kelis kartus. Kalbėdamas apie koncertą K.Kerbedis sakė: „Man visada gera dainuoti savo miesto žmonėms.“

Muzikantas iki pat renginio pradžios net organizatoriams neatskleidė paruošęs staigmeną. Staigmena buvo miela ir netikėta: į sceną užkopė panevėžietė, stipraus balso savininkė ugningoji Rasa Kaušiūtė. „Dainuoti tarp tokių dviejų vyrų – nepartojama“, – sakė R.Kaušiūtė.

Koncerte K.Kerbedis atliko ne tik naujausius savo kūrinius, tačiau panevėžiečius nustebino po ilgos pertraukos atlikęs seną savo dainą „Vėjai keturi“, „Dėl Tavęs galiu“. Jaunasis atlikėjas Haroldas Panevėžio publikos buvo ypatingai šiltai sutiktas. Jis taip pat kelis kartojo vieną iš geriausių savo dainų „Tariu sudie“. Beje, ypatingai gerai žiūrovai sutiko šiu metu radijo stotyse ypatingai dažnai skambančią naujausią Haroldo dainą „Tau“.

Atlikėjas šiame koncrte ją pirmą kartą atliko gyvai. „Aš buvau toks laimingas. Tai buvo koncertas, kurį atsiminsiu visą savo gyvenimą. Prieš jį labai jaudinausi, tačiau jaudulys dingo, kai pamačiau tokius šiltus žiūrovus“, – įspūdžiais dalinosi Haroldas.

Kastytis Kerbedis ir Haroldas neslėpė, kad tai ne paskutinis jų koncertas. „Mes dar koncertuosim“, – šypsodamiesi sakė jie. Jau greitai jie koncertuos Tarptautinės policijos asociacijos Lietuvos skyriaus sąskrydyje, Prienų miesto šventėje.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją