Taip ir nutiko: tradiciškai kliuvo Egidijui Dragūnui, kuris, pasak J, Jankevičiaus, sulig kiekviena parduota albumo kopija savo žodžiuose praleidžia vis daugiau balsių; Sasha Song, kuris, priešingai nei daugelis Lietuvos atlikėjų, sugebėjo susitvarkyti su piratavimo problema, nes „jo kūrinių iš interneto niekas nesisiunčia“; Andriui Mamontovui, kurio albumą „Degančios akys“ būtų tiksliau pavadinti „Kraujuojančios ausys“; Vaidui Baumilai, kuris „turi mylimą žmogų, bet negali su juo turėti vaikų, nes myli pats save".

Neliko pamirštas ir dizaineris Juozas Statkevičius – grupės „Pinup Girls“ pasirodymą su būriu tinklinius marškinėlius vilkinčių vaikinų J. Jankevičius apibūdino kaip „šlapią Statkevičiaus sapną“. Iš juoko lūžtanti „Žalgirio“ arena matyt suvokė, ką J. Jankevičius turėjo mintyje.

Tačiau bene labiausiai šį kartą kliuvo uostamiesčio dainininkui Viliui Tarasovui. Jau pačioje M.A.M.A. apdovanojimų transliacijos pradžioje J. Jankevičius gerokai prajuokino žiūrovus, pranešdamas jiems: „O dabar pasitikite Viliaus Riaubiškio žmoną Violetą Tarasovienę“.

Dar po kelių minučių jis leidosi į monologą: „Noriu paminėti vieną atlikėją, kuris šiandien nebuvo nominuotas, tačiau iš tiesų yra fantastinis. Kuris paliko didžiulį įspaudą – noriu, kad mes visi pagerbtumėme Viliaus Tarasovo karjerą jo kūrybos rinkiniu – dabar bus tylos minutė“.

Vilius Tarasovas. DELFI (M.Ažušilio nuotr.)

Tuo J. Jankevičiaus juokeliai nesibaigė – šeštadienį humoristas savo paskyroje socialiniame tinkle publikavo dar vieną trumputį dialogą, susijusį su V. Tarasovu.

„Viliau Tarasovai, atrodote išblyškęs, kas nutiko? - Aštuonis metus gyvenu šešėlyje“.

Šis juokelis socialiniame tinkle sulaukė didžiulio populiarumo, tačiau vienas J. Jankevičiaus paskyros sekėjų perspėjo humoristą: „Užmatys tau šitą postą Riaubiškytis, tai spirs šiknon iš savo baltutėlio sceninio keduko“.