Skyrybos su Jennifer Lopez, flirtas ir meilės ryšiai su transeksualiais modeliais Sofie Vissa ir Xristina Marie – pastarosios dienos Casperui Smartui buvo labai nelengvos. Vis dėlto 26 metų vaikinas atsigavo po pirmojo patirto šoko ir ketina savo tiesą įrodyti teisme.

Casperas Smartas ir Jennifer Lopez. AFP/Scanpix nuotr.

Tuo metu kai vieni leidiniai ir portalai mėgavosi pikantiškomis Xristinos Marie ir Caspero Smarto meilės istorijos detalėmis, kurias atskleidė modelis, pats šokėjas konsultavosi su teisininkais ir, panašu, ruošiasi paduoti į teismą už šmeižtą ir patį modelį, ir britų tabloidų lyderį „The Sun“, kurio puslapiuose ir buvo išspausdinta ši pramogų pasaulį sukrėtusi istorija.

Kol Casperas Smartas išsijuosęs neigia, jog buvo įsižiūrėjęs transseksualų modelį, Xristina Marie mėgaujasi savo šlovės akimirkomis. Metais už Casperą Smartą jaunesnė Xristina Marie pasikeitė lytį vos sulaukusi pilnametystės, ir žvelgiant į jos naujausias nuotraukas (Xristina Marie dabar tapo geidžiamiausiu paparacių objektu), išties sunku patikėti, jog tai kažkada galėjo būti vyras. Ne vienas interneto komentatorius netgi yra pastebėjęs, jog Xristina Marie atrodo geriau nei Jennifer Lopez.