Renginio staigmena - šį išskirtinį vakarą modeliu tapusi ir ant podiumo pasirodžiusi jaunoji Seimo nario Arvydo Anušausko žmonaLina Anušauskienė. Kartu su kitomis merginomis ji pristatė du įvaizdžius ir tapo kolekcijos pagrindiniu veidu.

Mergina susižėrė visas fotoaparatų blykstes ir tapo tikrų tikriausiu žvilgsnių traukos objektu. Vyrai pavydžiais žvilgsniais nulydėjo jauną Seimo nario žmoną. Sunku buvo ja atsigrožėti ir atsilaikyti jos žavesiui. O A. Anušauskui šis stilingas vakaras buvo dar viena puiki priežastis didžiuotis savo be proto išvaizdžia žmona.

Tenka pripažinti, kad būti modeliu jai be galo tinka. L. Anušauskienės lieknutė figūra, ilgos kojos, ryškūs bei išraiškingi veido bruožai atitinka modelio darbui skirtus reikalavimus. Belieka tikėtis, kad ant podiumo ją išvysime ir galėsime pasigrožėti vis dažniau.

„Tai – ne pirmas kartas, kai demonstruoju mados kolekciją. Kadangi esu gana aukšto ūgio, tad kartas nuo karto vis sulaukiu tokių kvietimų, tačiau labai renkuosi kurią kolekciją demonstruoti“, – sakė L. Anušauskienė.

Žinoma moteris sako, kad šiltuoju sezonu jai visuomet norisi daugiau raštų, spalvų, o ne vientisų nuobodžių audinių.

„Manau, kad ir siluetą dažniausia kiekviena pasirenkame pagal savo sudėjimą, ūgį arba problemines vietas. Pati mielai dėviu ir pieštuko formos sijonus ar liemenį paryškinančias sukneles. Aprangoje nėra griežtų taisyklių, tereikia mokėti atskirti ką ir kokia proga dėvėti“, – atskleidė politiko Arvydo Anušausko sutuoktinė.