Taip nutiko ir praėjusią savaitę, kuomet Courtney Stodden per vieną vakarą spėjo pasirodyti dviejuose renginiuose: iš pradžių ji priėmė už gyvūnų teises kovojančios organizacijos PETA kvietimą prisijungti prie jų akcijos, protestuojančios prieš naminių gyvulėlių parduotuves, o vėliau pasirodė apie įžymybes rašančio žurnalo „Star“ surengtame vakarėlyje.

Abiejuose renginiuose pasirodžiusios Courtney Stodden įvaizdis skyrėsi kaip diena ir naktis. Į PETA akciją Courtney Stodden atvyko pasipuošusi seksualios pelytės kostiumėliu: baltas aptemptas triko su pritvirtinta uodega, baltos kojinės aukščiau kelių, tokios pačios spalvos aukštakulniai ir atitinkamai išpieštas veidas bei raudoni dažai, simbolizuojantys kraują – tokiam vaizdui, žinoma, fotoreporterių būrys negalėjo atsispirti.

Atvykusi į „Star“ renginį, Courtney Stodden pristatė kardinaliai priešingą įvaizdį – siautulingame įžymybių vakarėlyje fotografų blyksčių šviesoje nuolat maudėsi pašėlusi kaubojė, vos suturėdama iš korseto sprūstantį biustą.