„Gediminai, aš noriu, kad tu numestum lašinius – pasikonsultuok su Nijole Pareigyte, ji jau žino, kaip tai daryti“, - tiesiai šviesiai rėžė komisijos narys.

Gediminas Jaunius su partnere Gaudre Kazlauskaite pirmasis iškrito iš projekto, o jo netobulą judėjimą J. Smoriginas teisino tuo, jog jis didelis ir sunkus vyras. Jurijus, kuriam dabar 55-eri, sakė, jog Gedimino Jauniaus amžiaus jis atrodė kur kas geriau, tad ir judėti jam nebuvo sunku: „Aš tavo metų buvau kaip Donatas Montvydas.“

Tačiau patarimais pasikonsultuoti su Nijole Pareigyte, kuri parėjusiais metai dalyvavo „Šok su manimi“ ir besitreniruodama gerokai sulieknėjo, J. Smoriginas neapsiribojo.

„Tempk šitą paršą į sėkmę“, – Gedimino partnerei Gaudrei tėškė baletmeisteris.

Vis tik nepaisant aštrių replikų Jurijus Gedimui ir jo partnerei skyrė dešimt balų, kurie, deja, poros nuo iškritimo neišgelbėjo. Į tokį akibrokštą G. Jaunius sureagavo adekvačiai: „Kai paršiuku išvadinate, kas jau belieka – tik dešimt iškelti.“

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)