Serialo tema - JAV gimęs Lenny Balardo, dėl dangiškojo įsikišimo ar liūdnos žmogiškosios klaidos, 47-erių tampa Katalikų bažnyčios popiežiumi. Vienoje iš scenų jis rodomas besiprausiantis duše, jo siluetas šmėsčioja už stiklinės pertvaros, rašo „The Daily Mail“.

Išėjęs iš dušo jis dar kartą suteikia progą apžiūrėti savo kūną.

Kitoje pikantiškoje scenoje – J. Law įkūnyto popiežiaus Pijaus XIII pasirengimas pirmajai Aukščiausiojo pontifiko darbo dienai. Rūkantis, taisykles laužantis, gaivaus oro gurkšnį primenantis J. Law personažas sukurtas italo Paolo Sorrentino, režisavusio visas 10 serijų.

Nors šio filmo ašis – Katalikų bažnyčia, apimamos kur kas platesnės temos, susijusios su tikėjimu, kurios anksčiau ar vėliau užklumpa mus visus.

„Mūsų serialo pagrindas – žmonės. Gilinamės į smalsumo apraiškas ir intrigas, supančias Katalikų bažnyčios instituciją, tyrinėjame, kaip žmonės su šia institucija komunikuoja, - mintis dėstė J. Law. – Ruošdamasis savo vaidmeniui iš pradžių jaučiau būtinybę gilintis į popiežių ir Vatikano istoriją, tačiau atsakymai iš tikrųjų glūdi vaidmenyje, kurį atlikau. Turėjau įsigilinti į našlaičiu likusio Lenny istoriją, suvokti, koks buvo jo kelias į Vatikaną, iš kur jis sėmėsi motyvacijos kaip žmogus, o ne kaip religinis strategas.“

Šaltinis
Temos
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją