Valandų valandos praleistos įrašų studijoje ir repeticijų maratonas – tai jau tapo Vilijos kasdienybę. Šiandien ji, priešingai nei daugelis, ne ramiai ilsėjosi, bet plušo repetuodama šeštadienio vakarą LRT žiūrovus džiuginsiančiam palaikymo koncertui „Būkime kartu“.

„Artimiausius kelis mėnesius vienintelis mano gyvenimo tikslas – gerai pasirodyti Didžiojoje „Eurovizijoje“. Stengiuosi susikaupti ir visą savo energiją projektuoti būtent ten. Žinoma, prieš tai reikia surengti puikų palaikymo koncertą, kad nuvykus į Daniją galėtume sau leisti įsigyti kuo daugiau specialiųjų efektų“, - kaip visuomet su valiūkiška šypsena sakė Vilija.

Šeštadienį, kovo 15 dieną, 21 val. tiesioginio eterio metu žiūrovai išgirs apie 15 kūrinių, kuriuos Vilija atliks solo arba su kitais muzikos pasaulio atstovais. Per palaikymo koncertą scenoje pasirodys: Jurga Šeduikytė, Viktoras Diawara, Ruslanas Kirilkinas, Stano, Sasha Song, Ramūnas Rudokas, „Pop Ladies“. Be to, sklando kalbos, kad savo dainomis palaikyti Lietuvos atstovę žada net ir pats Egidijus Dragūnas-Selas.

Visą šeštadienį nuo pat ryto LRT studijoje jau repetuojanti atlikėja paruošė ne vieną staigmeną savo gerbėjams ir ją palaikantiems Lietuvos žmonėms. Eteryje nuskambės net dvi skirtingos „Eurovizijoje“ šalį atstovausiančios dainos „Attention“ versijos – akustinė ir originali.