Mergina atliko fatališkos paryžietės vaidmenį, kuri, kaip buvo surežisuota choro pasirodyme, neva prisisapnavo Deiviui.

Pasipuošusi stilingu fraku jaunoji atlikėja pademonstravo ir moteriškus privalumus. Išvaizdi mergina į akį krito ir puikų skonį moterims turinčiam Vytautui Šapranauskui.

Po Klaipėdos choro pasirodymo Vytautas pasikvietė merginą arčiau savęs ir paklausė, kodėl ji vilki vyrišką fraką. Tačiau mergina pasirodė ne mažiau šmaikšti, nei aštrialiežuvis V. Šapranauskas. „Jūs taip pat gražiai atrodote“, – atšovė ji. Kai Vytautas pasakė, kad jis gražiai atrodo, nes frakas yra vyriškas drabužis, o jis vyras, Indrė vėl neieškojo žodžių kišenėje: „O šiandien fraką apsirengiau ir aš“.

Kad žavingoji Deivio choristė ne tik graži ir balsinga, bet dar ir iškalbinga, Vytautui akivaizdžiai paliko įspūdį. Šelmiškai žvelgdamas į merginą V. Šapranauskas flirtavo: „Oi gudri. Gudrios šios žydros akys. Mano irgi žydros.“

Vėliau komplimentų frakui nepagailėjo ir komisijoje šį vakarą sėdėjęs Egmontas Bžeskas, pasisakęs, kad frakas jam buvo labai gražus.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – Klaipėdos chorui atstovaujanti Indrė.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją