Daug pagyrų sulaukusi E. Anusauskaitė buvo vienintelė mergina iš Baltijos šalių patekusi į tokio lygio muzikos talentų konkurso etapą. Kartu su kitomis pusfinalio dalyvėmis iš 17 šalių, Evelina dalyvavo vokalo ir scenos meistriškumo pamokose, kurias vedė muzikos industrijos veteranai ir „Avon Voices“ teisėjai - garsi dainininkė iš Kolumbijos Maia, ir „Grammy“ apdovanojimą pelnęs dainininkas, kompozitorius ir muzikos prodiuseris David Pack. Merginos taip pat dalyvavo profesionaliose fotosesijose ir AVON organizuotuose stiliaus keitimo seansuose.

„Tai nepakartojama patirtis. Aš pirmą kartą buvau tokioje nuostabioje vietoje kaip Holivudas, kur pildosi svajonės. Mums buvo suorganizuota ekskursija, kurios metu matėme tokių žvaigždžių kaip Christina Aguilera instrumentus. Merginos dalinosi patarimais, nebuvo jokios konkurencijos, kurios aš baiminausi. Man buvo be galo malonu dirbti su tikrais profesionalais, todėl noriu paprašyti lietuvaičių palaikyti ir atiduoti savo balsus už mano pasirodymą lemiamame šio konkuso etape“, - kviečia E. Anusauskaitė.

Finalistės bus atrinktos atsižvelgiant į balsavusiųjų internetu ir pasaulinio garso muzikos profesionalų konkurso teisėjų nuomonę. Teisėjų komisiją sudaro tokios žvaigždės kaip šešis kartus „Grammy“ apdovanojimą pelniusi dainininkė Fergie, legendinė dainų autorė Diane Warren, „Grammy“ apdovanojimui nominuota dainininkė ir dainų autorė Natasha Bedingfield, dainininkė ir aktorė iš Filipinų Lea Salonga, žvaigždė iš Rusijos Valerija, Australijos dešimtmečio atlikėja Delta Goodrem, „Grammy“ apdovanojimui nominuota perkusininkė Sheila E., „Grammy“ apdovanojimą pelnęs dainininkas, dainų autorius ir muzikos prodiuseris David Pack, didžiausia Brazilijos pop žvaigždė Ivete Sangalo ir populiari dainininkė iš Kolumbijos Maia.

Balsuoti už pusfinalio dalyvių vaizdo įrašus galima nuo liepos 22 d. iki rugpjūčio 26 d.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją