Daugelis pastebi, kad D. Rose ir K. Jenner gali džiaugtis puikiu užpakaliuku ir didelėmis krūtimis, o juodi ir vešlūs plaukai - išskirtinis jų abiejų bruožas. Tiesa, didesniu populiarumu ir stipriu užnugariu vis dėlto gali pasigirti Jennerių ir Kardashianų klano atstovė. Tad tokia konkurencija yra ypač naudinga Demi.

🌊

Публикация от Demi Rose (@demirosemawby) Авг 15 2017 в 10:12 PDT

Nenuostabu, kad ir Kylie išsiskyrus su ilgamečiu mylimuoju Tyga D. Rose sulaukė komentarų, jog galbūt garsusis reperis pradės susitikinėti su jo buvusiosios antrininke. Kad ir kaip ten būtų, jų panašumus įžvelgė ir pats Tyga.

day at Mommy's 💛

Публикация от Kylie (@kyliejenner) Авг 9 2017 в 2:29 PDT

Tačiau seksualioji Demi vis dėlto jau kuris laikas susitikinėja su populiarių vakarėlių vedėju ir toliau stengiasi būti pastebėta seksualių kadrų pagalba. Kylie, paklausta žurnalistų apie jų panašumus, daugžodžiauti neketino.

Įvertinkite merginų panašumus:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)