Dažnai vakarėliuose sutinkama pora elgiasi pakankami santūriai, tačiau atsidūrę rojuje žemėje, savo jausmams leido lietis laisvai, o euforijos pilnomis akimirkomis salos paplūdimyje Inga Stumbrienė pasidalino ir su savo paskyros socialiniame tinklapyje sekėjais.

Vaizdeliai tiesiog užbūrė romantikos mėgėjus – baltą bikinį vilkinti šviesiaplaukė I. Stumbrienė ir baltus maudymosi šortus vilkintis jos sutuoktinis atrodė lyg medaus mėnesį švenčianti, o ne jau dvylika metų susituokusi, du vaikus auginanti pora.

Negana to, Inga Stumbrienė pasidalino ir savo nuotaikinga nuotrauka, kurią apibūdino kaip „pusryčiai paruošti“. Nuotraukoje nusisukusi žavinga šviesiaplaukė, demonstruojanti švelnų įdegį, rankoje laiko kokoso riešutą – ir tai, matyt, ir yra jos vyrui paruošti pusryčiai. Žinoma, didžioji dalis jos paskyros sekėjų savo dėmesį kreipė ne į rankoje laikomą riešutą, o į 32 metų moters figūrą. Galima tik nuspėti, kad išvydusi tokias nulietas kūno linijas, nemaža dalis dailiosios lyties atstovių sunkiai nuslėps pavydą: atostogos egzotiškoje saloje, liepsnojantys jausmai ir tobulos kūno linijos – pasirodo, taip būna ne tik kino juostose!

Breakfast is ready 😉 #mauritius #mauritiusisland #coconut #victoriassecret #victoriasecret #indicocean #ocean #beach

A photo posted by Inga Stumbriene (@inga_stumbriene) on Jul 19, 2016 at 3:21am PDT

One and Onely! Happy anniversary! #mauritius #mauritiusisland #anniversary

A photo posted by Inga Stumbriene (@inga_stumbriene) on Jul 17, 2016 at 8:17am PDT

Best wishes.. 🌴🌺☀️ #Mauritius #island #sun #ocean #victoriassecret #gianniversace

A photo posted by Inga Stumbriene (@inga_stumbriene) on Jul 16, 2016 at 7:32am PDT