Kiek netikėtai tikrosiomis „Žvaigždžių karų“ premjeros (ir net ne pačios premjeros, o po jos įvykusio vakarėlio) žvaigždėmis tapo britų milijonierius Damienas Hirstas su savo mylimąja Katie Keight.

Pasiturinčio vyresnio vyro (Damienui Hirstui – 50 metų) ir ženkliai jaunesnio modelio (Katie Keight šiemet sukako 25-eri) draugystė jau senokai pramogų pasaulyje tapo įprastu formatu ir lyg neturėtų ypatingai stebinti visuomenės. Tačiau britai, puikiai prisimenantys prieštaringai vertinamo verslininko, artisto ir meno kolekcionieriaus biografiją, tiesiog pratrūko, žiniasklaidoje išvydę „Žvaigždžių karų“ vakarėlyje meiliai susikabinusios poros nuotraukos.

Damienas Hirstas ir Katie Keight draugauja jau pora metų, tačiau renginiuose, kuriuose juos gali pričiupto fotografai, lankosi retai, tad kiekviena nauja publikacija ar nuotraukos leidžia garsenybių gyvenimą stebintiems skaitytojams „išsilieti“ komentaruose.

Damienas Hirstas ir Katie Keight. Vida Press nuotr.

Juo labiau, kad daugiau nei 200 milijonų svarų turtą valdančio Damieno Hirsto biografijoje buvo ir pikantiškų momentų. Turtuolis niekada nebuvo vedęs, tačiau su ankstesne savo drauge Maia Norman tapo trijų sūnų tėvais. Po to, kai pora po dvidešimties kartu praleistų metų pasuko skirtingais keliais, tai daug kam tapo netikėtumu.

Dar vienas netikėtumas – verslininko ir meno kolekcionieriaus bėdos su narkotikais ir alkoholiu. Šiuos demonus Damienas Hirstas sugebėjo pakinkyti tik po dešimt metų trukusios kovos, kurios metu netrūko įvairiausių incidentų. Cigaretės užgesinimas į penį stebint žurnalistas – tai tik vienas ryškiausių ir spalvingiausių turtuolio „pokštų“. Tad ar reikia stebėtis, jog milijonierius ir jo perpus jaunesnė draugė užgožė „Žvaigždžių karų“ raudoną kilimą?