Vienas tokių renginių savaitgalį praūžė Kalifornijos valstijoje, Santa Monikoje (JAV). Į „World Dogs Awards“ sugužėjo daugybės keturkojų augintinių šeimininkai ir šeimininkės, o tarp jų bene labiausiai išsiskyrė Joanna Krupa. 36 metų lenkaitės (ji, būdama dar vaikas, iš gimtosios Varšuvos kartu su tėvais persikėlė į Ameriką) vardas gerai žinomas mados ir pramogų verslo pasaulyje, o jos vilkimos suknelės kiekvieną kartą intensyviai aptarinėjamos interneto portaluose, socialiniuose tinkluose ar prie kavos puodelio.

Šį kartą Joanna Krupa taip pat suteikė peno apkalboms. Tiesa, šį karta jos vilkima suknelė nebuvo pernelyg atvira, tačiau pakankamai išryškinanti dailias jos kūno formas. Nenuostabu, kad jos keturkojis augintinis liko antrame plane, o fotografai tiesiog lipte prilipo prie žaviosios varšuvietės, vis taikydami pagauti „patį pačiausią“ kadrą.

Reikia pripažinti, nors renginio aplinka šį kartą atrodė gana neįprastai, raudoną kilimą pakeitė žalai dirbtinė veja, tačiau Joanna Krupa atrodė ir efektingai, ir seksualiai.