Prieš pat savo koncertą Paryžiuje viešbutyje apsistojusi M. Carey sulaukė didžiulio gerbėjų antplūdžio. Prie viešbučio durų kantriai laukę gerbėjai neliko apvilti. Vos tik žengusi pro duris, moteris pasitiko minią žmonių savo plačia šypsena ir dalijosi gera nuotaika. Vis tik labiausiai nudžiugo vyriška auditorija, kuriai buvo į kur akis paganyti. Tačiau į išraiškingo silueto savininkę su pavydo krisleliu nepraleido progos žvilgtelėti ir dailiosios lyties atstovės.

Trumpą juodą suknelę vilkėjusi popmuzikos deivė parodė, kad jos seksualumas dar neišblėsęs. Gili tarsi bedugnė iškirptė neleido atplėšti akių, o pro kraštus virstantis galingas Mariah biustas pateikė pikantišką dovanėlę - sprūstelėjo spenelis, kuris buvo pridengtas lipduku. Tačiau ji nė kiek nesutriko. Pasitikėdama savimi, lydima apsaugos darbuotojų, toliau žengė pro gerbėjų minią.

Jos glotnias kojas pabrėžė trumpa, vos šlaunis dengianti suknelė, o grakštumo suteikė atviri, suvarstomi aukštakulniai bateliai.

Besiplaikstantys plaukai ir akinanti šypsena tik dar labiau pabrėžė nuo jos trykštantį jaunatvišką seksualumą.

Primename, kad balandžio pradžioje Mariah Carey surengė provokuojantį ir kraują kaitinantį šou Kaune, kur daugiatūkstantinę minią gerbėjų džiugino legendiniais hitais.