Neseniai Aaronas, pagarsėjęs savo meile Lietuvai ir mūsų moterims, pristatė naują pažinčių svetainę, kurioje tiek vyrai, tiek moterys gali susirasti sau palydovą kelionei. Siekdamas populiarinti šią galimybę Lietuvoje, jis pasiūlys vienai mūsų tautietei sudalyvauti specialiame projekte.

„Kviečiu nuostabiausias ir gražiausias moteris pasaulyje – lietuves – dalyvauti naujame mano projekte. Galėčiau jį pavadinti nedideliu realybės šou. Veiksmas vyks Jungtinėse Amerikos valstijose. Pakviesiu čia laimėtoją ir surengsiu aklą pasimatymą su išvaizdžiu ir turtingu jaunuoliu. Taip pat atostogų nuotykius visą laiką filmuosime, o vėliau pristatysime įvairiais kanalais. Tai įdomi aklojo pasimatymo patirtis, kuri vyks toli nuo Lietuvos ir kurią galės pamatyti smalsautojai įvairiose platformose“, - apie naują projektą pasakoja A. Perezas.

Asmeninio albumo nuotr.

Aaronas pasakoja, kad pats projektas bus vykdomas pavasarį. Jis nupirks skrydį laimėtojai, pasirūpins geru 4 arba 5 žvaigždučių viešbučiu bei gera kompanija. Pats jis dalyvaus šiame projekte kaip idėjų kuratorius ir prodiuseris. „Tai man ir pačiam nauja patirtis, net neabejoju, kad visi dalyvaujantys projekte puikiai praleis laiką“, - pasakoja milijonierius.

Asmeninio albumo nuotr.

Ką reikia padaryti merginoms, jei jos nori dalyvauti projekte? Didelis socialinių tinklalapių mėgėjas A. Perezas savo feisbuko ar „Instagram“ paskyrose laukia interesančių laiškų. Juose merginos turi nurodyti, kodėl būtent jos turėtų važiuoti į Ameriką dalyvauti specialiame realybės šou ir prisidėti prie pažinčių portalo populiarinimo.

Milijonierius per pusantro mėnesio žada atsirinkti kelias finalininkes, o vėliau skelbti balsavimą ir išrinkti vieną laimėtoją. Ji pavasarį išvyks į kelionę ir patirs išskirtinių įspūdžių.

Tai nėra pirmas kartas, kai Aaronas lietuviams dovanoja kelionę į Ameriką ar piniginius prizus. Anksčiau vyras sėkmingai bendradarbiavo su populiariais televizijos projektais „Šok su manimi“ bei „Chorų karai“, o neseniai turtuolis nusifilmavo populiariojoje „Valandoje su Rūta“, kurioje pasakojo apie savo veiklą.