Aktorė gausybės komplimentų sulaukė, kai buvo nufotografuota su bikiniu, kuris pabrėžė jos puikia figūrą, o visai neseniai, filmo „Arthur“ premjeroje, Helen sužibo jaunatviška „Dolce and Gabbana“ suknele, marginta leopardo raštais.

Duodama interviu žurnalui „Vogue“, kur kalbėjo apie stilių, H. Mirren sakė, jog labai džiaugiasi, kai yra pavadinama stiliaus ikona, nes apie save taip nemananti.

Konkursą surengė internetinis tinklalapis Isme.com. Antroje vietoje atsidūrė legendinis modelis Twiggy, kuriai dabar 61-eri, trečioji vieta atiteko 64-erių aktorei Joannai Lumley.

Moterys buvo vertinamos ne tik pagal išvaizdą, bet ir pagal stilių bei asmenines savybes. Į dešimtuką taip pat pateko 54-erių „Sekso ir miesto“ žvaigždė Kim Cattrall, 53-ejų aktorė Michelle Pfieffer, 52-ejų Madonna, 62-ejų dainininkė Lulu, 52-ejų aktorė bei režisierė Emma Thompson ir kitos.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – karščiausios pasaulio moterys, kurioms virš 50-ies.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)