KLUBUI.LT pavyko išsiaiškinti, jog grupė „Mokinukės“ niekur nedings – tos pačios žavios, paūgėjusios merginos ir toliau dainuos scenoje, tačiau grupės pavadinimas natūraliai keisis.

Kaip pusė lūpų prasitarė grupės vadovė Laima Lapkauskaitė, merginos surengs oficialų atsisveikinimo su „Mokinukių“ pavadinimu koncertą bei naują vardą grupei padės išrinkti ne bet kas, o grupės gerbėjai.

„Dar viskas tik planuojama, tačiau žadame grupei išrinkti naują pavadinimą drauge su radijo stoties M-1 klausytojais – jie galės siūlyti grupei naujus pavadinimus ir išrinkti geriausią“, – sako L. Lapkauskaitė.

Šiais metais grupės narės Rūta, Ineta, Irūna ir Kristina baigia vidurinę mokyklą, todėl toliau vadintis mokinukėmis merginos neketina. Primename, kad anksčiau grupėje dainavo ir daigiau moksleivių – Ieva ir Simona – tačiau baigusios mokyklą jos pasuko savais keliais.

Grupė „Mokinukės“ susikūrė 2003-iaisiais, tuomet kolektyve dainavo visos šešios merginos, kurios buvo pažįstamos ir scenoje dainavo dar nuo vaikų kolektyvo „O lia lia“ laikų.

Šiandien „Mokinukės“ užaugo ir ieškos naujo pavadinimo. Galbūt nuo šiol merginos dainuos apie studentiško gyvenimo ypatumus?

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją