Tobulų kūno linijų savininkė gali pasigirti natūraliu kūnu ir itin seksualiu biustu. Būtent dėl pastarojo visa pasaulio grožio industrija tiesiog eina iš proto - Alejandra yra viena geidžiamiausių modelių fotosesijoms, kuriose dominuoja natūralus, jaunatviškas moteriškumas ir kraują stingdantis seksualumas.

Tad Majamio paplūdimyje ji nuogomis krūtimis vaikštinėjo ne šiaip sau. Čia ji fotografavosi technikos bei įrankių gamintojo „Wurth“ 2017 metų kalendoriui. Iš pradžių ilgakojė gražuolė vilkėjusi baltą maudymosi kostiumėlį, vėliau ji savo sultingą biustą pridengė šlapiais marškinėliais, pro kuriuos kuo puikiausiai matėsi intymiausios kūno vietelės. Įsidrąsinusi ir įsijautusi į fotosesiją Alejandra nusimetė ir marškinėlius.

Puikiai prisirpęs biustas buvo parodytas visu gražumu, o tiems kurie ją išvydo, nereikės laukti nė kitų metų, kuomet turės progą pamatyti kalendoriuje.

Nors oficialiai skelbiama, kad natūralios jos krūtys yra viso labo 87 cm apimties, o jos liemenėlės dydis - 34C (Alejandros kūno matmenys 87-64-89), apnuogintas sultingas biustas atrodo kur kas didesnis ir pilnesnis. Įsitikinkite patys.