Šiemet veikli ir ambicinga kūrėja nutarė mesti iššūkį pati sau ir žengė drąsų žingsnį – ėmėsi prabangių drabužių kūrimo.

„Kūryba, kaip ir žmogaus gyvenimas, nestovi vietoje. Visad norėjosi moteris puošti ne tik kasdienai, bet ir išskirtinėmis progomis, tad mintis pradėti kurti kažką nekasdienio, proginio, puošnaus, netgi šiek tiek mistiško kirbėjo ilgai ir tikrai negimė per vieną dieną“, - mintimis apie naują kūrybos kryptį dalinosi dizainerė.

Visa tai buvo galima išvysti, kai modeliai išdidžiai žengė podiumu. Vakarinę kolekciją demonstravo ir krepšininko Žygimanto Janavičiaus žmona, Europoje pripažinta manekenė Laura Juozaitytė.

Pasipuošusi romantiškais ir elegantiškais kūrėjos rūbais ji atrodė tarsi grožio angelas. Nesumeluosim, kad susirinkusiųjų akys krypo į natūraliai gražias jaunos moters krūtis. Atsisakiusi liemenėlės L. Juozaitytė užbūrė subtilia erotika be visiškai jokio vulgarumo.

„Vakarinis drabužis – tarsi meno kūrinys, kuris moterį gali apsupti prabanga, paslaptimi, tarsi apvilkti antrąja oda, iškart suteikiančia elegancijos, paslaptingumo, pasitikėjimo savimi. Ir nors kurti tokius drabužius - nemažas iššūkis, atsakomybė, kūrybos džiaugsmas ir malonumas ima viršų. Tai buvo tikras iššūkis sau pačiai, kurį priėmiau ir įgyvendinau“, - dar prieš naujosios kolekcijos pristatymą atviravo Indrė.