Praėjusiais metais „Gerumo dienai“ lietuvaičiai paaukojo per 3 mln. litų. Šiais metais „Gerumo dienos“ fondas pasipildė daugiau nei 2 milijonais litų. Už surinktas lėšas jau trečius metus iš eilės bus perkama įranga vėžiui gydyti ir diagnozuoti.

Praėjusiais metais šiame projekte televizijos žiūrovai paaukojo per tris milijonus litų.

Labdaringame koncerte žiūrovams ir vakaro dalyviams koncertavo visa puokštė garsių Lietuvos atlikėjų. Vakarą Sashos Son(g) sukurtu „Gerumo dienos“ himnu pradėjo Aistė Pilvelytė, Sasha Son(g), Vilija Matačiūnaitė, Donatas Montvydas, Irūna Puzaraitė ir Marius Jampolskis. Šis himnas vakaro metu skambėjo ne vieną kartą.

Scenoje taip pat žibėjo „Amberlife“, Natalijos Zvonkės ir Vitalijaus Cololo duetas, Irena Starošaitė su Žvilvinu Žvaguliu, po devynių mėnesių pertraukos savo šokį dovanojo ir primarijus Nerijus Juška, dainas dovanojo ir Rosita Čivilytė su Radži ir kiti. Jausmingą „Hallelujah" atliko Sasha Son(g), Donatas Montvydas ir Vaidas Baumila.

Sveikatos vėžiu sergantiesiems žmonėms linkėjo garsiausi politikos ir pramogų pasaulio veidai. Vėžiu sergančius vaikus aplankiusi Lietuvos respublikos prezidentė Dalia Grybauskaitė neslėpė emocijų ir akyse besikaupiančių ašarų.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – akimirkos iš „Gerumo dienos“ filmavimo.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją