41-erių Holivudo žvaigždė naujausios apklausos duomenimis buvo išrinkta geidžiamiausia vieniša moterimi pasaulyje.

Apklausoje, kurią surengė žurnalas „Vanity Fair“, „Draugų“ serialo žvaigždė šiek tiek aplenkė antroje vietoje likusią taip pat vienišą aktorę Halle Berry.

J. Aniston surinko 29 procentus visų balsų, H. Berry – 21 procentą, o trečioje vietoje atsidūrė buvusi Tigerio Woodso gražuolė žmona Elin Nordegren, surinkusi 15 procentų balsų.

Tarp geidžiamiausių vienišų moterų atsidūrė ir vyrenės kartos atstovė 88-erių aktorė Betty White, tapusi ketvirta geidžiamiausia vieniša moteriki. Penktoje vietoje – ekscentriškoji Lady Gaga, rašo Dailymail.co.uk.

J. Aniston turėjo ne vieną vaikiną, tarp kurių ir atlikėjas Johnas Mayeris, ir aktorius Vince‘as Vaughnas, su jais ji draugavo po skyrybų su aktoriumi Bradu Pittu 2005-aisiais. Tačiau dabar Jennifer – ir vėl vieniša.

E. Nordergen į vienišų garsenybių gretas pateko išsiskyrusi su golfo žvaigžde T. Woodsu. Po skyrybų jai atiteko mažiausiai 60 milijonų JAV dolerių kompensacija, mat jų santuoka baigėsi, kai paaiškėjo, kad Tigeris ją išdavinėjo su galybe moterų.

Aktorė H. Berry neseniai išsiskyrė su savo modeliu draugu Gabrieliu Aubry, o aktorė Betty White buvo vieniša nuo 1981-ųjų, kai mirė jos vyras Allenas Luddenas. Lady Gaga per savo populiarumo laikotarpį turėjo vienintelį oficialų draugą – niujorkietį barmeną ir būgnininką Lucą Carlą.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – geidžiamiausios vienišos garsenybės.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją