Net jei pati ant podiumo nelipa, E. Žiemytė, prieš kelerius metus debiutavusi „Mados infekcijoje“, visada atrodo stilingai ir pati atspindi savo kuriamą madą. Trečiadienio popietę Eglė taip pat suspindo natūralumu.

„Mados infekcijos“, vyksiančios paskutinį kovo savaitgalį sostinėje, spaudos konferencijoje E. Žiemytė vilkėjo baltus vyriško kirpimo marškinius ir itin plačias storo audinio žemę siekiančias kelnes. Nerūpestinga šukuosena ir minimalistinis makiažas puikiai tiko prie natūralumu dvelkiančio aprangos ansamblio.

E. Žiemytė akivaizdžiai išsiskyrė iš kitų spaudos konferencijoje dalyvavusių būsimame renginyje kolekcijas pristatysiančių dizainerių.

Šį pavasarį vyks jau 11-oji „Mados infekcija“, kurioje tradiciškai pasirodys ne tik Lietuvos dizaineriai: Giedrius Paulauskas, Vitalis Čepkauskas, Sandra Straukaitė, Agnė Kuzmickaitė, Kristina Kruopienytė, Egidijus Sidaras, Agnė Biskytė, Jurga Januškevičiūtė – Žiugždienė, Laura Dailidėnienė, Eglė Žiemytė, Diana Kuzmickaitė ir Aušra Urbanavičiūtė, Giedrius Šarkauskas ir kokurso „Mados injekcija“ nugalėtojai, bet ir svečiai iš užsienio.

Šiais metais simbolinėje „Mados savaitėje“ ketina pasirodyti dizaineriai iš Prancūzijos, Ispanijos, Danijos, Olandijos, bei Estijos ir Vokietijos.

Organizatoriia atskleidė ir dar vieną jau kurį laiką mados pasaulio užkulisiuose sklandžiusį faktą, kurį patvirtino - „Mados infekcija“ vyks du kartus metuose. Kito mados renginio galime laukti jau lapkričio 11-ąją.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją