Sekmadienį, vos praūžus ilgajam naujametiniam savaitgaliui, žvaigždės rinkosi į pratesimą – naujojo pramoginio šou „Trečias butas“ filmavimą, kur gavo ne tik gardžių užkandžių, bet ir nuo švenčių likusių burbuliuojančių gėrimų taurėse.

„Trečiajame bute“ nuolat gyvens ir į svečius garsiausius Lietuvos žmones pokalbiams bei linksmybėms kviesis Skaiva Jasevičiūtė, Gediminas Jaunius, Jurijus Smoriginas, Justinas Jankevičius, Jurgita Klimaitė-Riebling, Aistė Paškevičiūtė ir Leonardas Pobedonoscevas.

Į pirmąjį prabangaus garsenybių buto vakarėlį atėjo Nijolė Pareigytė, Inga Valinskienė, Deividas Meškauskas, „Lietuvos talentų“ nugalėtojas dantimis grojantis Mikas, Lukas Pačkauskas, Alanas Chošnau, Lidija Rasutis, maestro Modestas Pitrėnas ir kiti.

Daugiausia moterų dėmesio sulaukė išvaizdusis dirigentas Modestas Pitrėnas. Lidija Rasutis, negalėdama atsigrožėti kartojo, kad jis ir gražus, ir protingas, ir talentingas, ir tikras vyras. Tuo tarpu į viliokės vaidmenį įsijautusi Aistė Paškevičiūtė, atsisėdusi šalia maestro ant minkštasuolio, nesivaržydama glostė jo ranką ir švelniai braukė per koją.

Modestą šalia pasisodino trečio buto gyventojas Leo – jis su maestro norėjo pakalbėti apie Naujųjų sutiktuves. Šalia M. Pitrėno iš kitos pusės krestelėjo seksualiu balerinos sijonėliu pasipuošusi Aistė ir tvirtai prisispaudė prie žaviojo dirigento.

Šiek tiek pusiausvyrą praradęs M. Pitrėnas, iš vienos pusės atakuojamas Leo klausimais, o iš kitos – Aistės žvilgsniu ir kūnu, tesugebėjo ištarti: „Jaučiu spaudimą iš abiejų pusių.“

Leonardas Pobedonoscevas nedvejodamas pritarė: „Taip, spaudimą, iš vienos pusės malonų – iš kitos nelabai“. Tuo tarpu Aistė tik viliokiškai mirksėjo akim ir prisispaudusi prie Modesto glostė jo rankas, perbraukė ranka per koją.

Vakarėlyje netrūko ir daugiau netikėtumų. Nijolė Pareigytė akylai stebėjo, jog „nepabėgtų“ jos marškinių sagutė, kuri per krūtinę vos laikėsi, Jurijus Smoriginas, norėdamas prisipildyti šampano taurę, vis dingdavo lemiamą filmavimo akimirką, tad kelis kartus filmavimą teko pakartoti. Tačiau linksmybės liejosi per kraštus ir su dainomis bei skambiu A. Chošnau juoku garsenybės sėkmingai atšventė Naujuosius ir „Trečio buto“ įkurtuves.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – „Trečiojo buto“ premjeros akimirkos.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją