Kas galėjo pagalvoti, kad legendinė atlikėja Tina Turner vis dar pritrenkiančiai atrodo apsitempusi aukso spalva žėrintį triko, kurį pademonstravo koncerte Stokholme. Nemažiau pribloškė žinia, kad ir Lietuvos popscenos pažiba Natalija Zvonkė vis dar sugeba maloniai nustebinti – jos triko ir naujasis „velniškas“ įvaizdis sulaukė ne mažiau dėmesio.

Praėjusią savaitę muzikinėje padangėje neabejotinai karaliavo Natalija Zvonkė, tačiau netikėtai į lietuvišką sceną pasibeldė ir nauja muzikinė viltis – juodaplaukė mergina Giedrė, kuri tikisi savo dainomis ir nuoširdumu užkariauti kone daugiausiai muzikantų visame Pabaltijo regione turinčią valstybę.

Muzikos ir teatro ritmu praėjusią savaitę sukosi ir vienas populiariausių praėjusio sezono „Žvaigždžių duetų“ tandemų Leo su Evelina Anusauskaite. Besiruošdami savo muzikinei programai „Nėra to blogo, kas neišeitų į gerą“ Evelina su Leonardu įsiamžino intriguojančioje fotosesijoje. Kas galėtų numanyti, jog jaunosios Evelinos ir muzikinio šou šokėjo aistros kupini žvilgsniai – tik vaidyba?

Teatrą mėgstantys žmonės praėjusią savaitę rinkosi į naujosios Teatro arenos atidarymą. Ir Lietuvos mados pažiba Juozas Statkevičius ten užsuko, ir stilistas Kęstas Rimdžius Agnę Jagelavičiūtę bei jos mamą už parankių į prabangų renginį vedėsi.

Tuo tarpu už Atlanto dėjosi dar neįprastesni dalykėliai. Mokslais apsišarvavęs dainorėlis Robertas Kupstas ekonominės krizės prispaustas apie padavėjo darbą svajojo, o žavesiu prisidengusi skandalingoji Paris Hilton lengva šlove ir prabangiais malonumais su savo naujuoju vaikinu Palm Springso paplūdimyje mėgavosi.

Visa tai ir dar daugiau – KLUBAS.LT karščiausių praėjusios savaitės kadrų fotomedžioklėje.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją