Mary prisipažįsta, kad yra „operacijų fanatikė“ – joms ir kitoms išvaizdos koregavimo procedūroms ji išleido per 80 000 svarų sterlingų (apie 91 720 eurų).

Moteris, kuri anksčiau dirbo striptizo šokėja, senuose kadruose atrodo tarsi kitas žmogus. Neseniai Mary su savo sekėjais pasidalino keliomis nuotraukomis iš praeities ir, švelniai tariant, daugeliui sukėlė šoką.

Mary Magdalene

Archyvinėse fotografijose Mary atrodo drastiškai kitaip. Erotikos modelio neatpažįsta net ir ištikimiausi gerbėjai.

Mary Magdalene

M. Magdalene pasaulyje išpopuliarėjo po to, kai ryžosi begalei skirtingų procedūrų, kad modifikuotų savo išvaizdą: ji pasididino krūtinę tris kartus, iškentė tris braziliško tipo sėdmenų pakėlimus, riebalų nusiurbimą skruostuose, klubų padidinimą, smakro ir antakių korekcijas implantais, kelias nosies ir akių pakėlimo operacijas, lūpų putlinimą injekcijomis ir daugybę kitų procedūrų. Ir viskas tam, kad ji būtų panašesnė į „Barbę“.

Mary Magdalene

Pirmąją procedūrą Mary atliko būdama vos 21-erių. Tuomet moteris sulaukė begalės dėmesio ir reakcijų, kurių nestinga ir dabar.

Anksčiau moteris dirbo striptizo šokėja ir eskorte, tačiau dabar prisistato kaip tatuiruotas „OnlyFans“ modelis.

Iš Meksikos kilusios Mary fanatizmas operacijoms vos nesibaigė mirtimi. Moteris susidūrė su rimtomis sveikatos problemomis, kai nuvyko į Kolumbiją pasidaryti pigios sėdmenų operacijos. Procedūra buvo atlikta nelegaliai, o implantas ir silikono injekcijos galiausiai ėmė pūti, taip sukeliant didžiules komplikacijas.

Mary Magdalene

Šaltiniui „The Sun“ ji pasakojo: „Aš vos nemiriau per šią procedūrą. Man buvo atlikti du kraujo perpylimai. Daktaras sakė, kad aš praradau daug kraujo, tapau išblyškusi. Jis manė, kad aš mirsiu.“

Kiek anksčiau šį mėnesį moteris prisipažino patirianti sunkumų vaikštant, skausmą sukelia daug sverianti krūtinė ir sėdmenys. Norėdama palengvinti savo kasdienybę Mary ėmė dažnai naudoti paspirtuką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)