Sveikinti televizininkų ir TV3 vadovės Lauros Blaževičiūtės suplūdo gana gausi politikos ir verslo elito atstovų minia, taip pat iš glamūrinių fotosesijų pažįstamų damų būrys. Gerokai pavėlavusi į fiestą atvyko ir socialinių tinklų deivė Monika Šalčiūtė, kuri akimirksniu tapo bene labiausiai fotografuojama renginio moterimi. Įdomiausią, jog ją kur kas dažniau nei profesionalūs fotografai savo išmaniaisiais telefonais mėgino įamžinti šventės svečiai – kas gi nenorėtų turėti asmenukės su Monika Šalčiūte?

Tokiai pagundai neatsispyrė ir TV3 vadovės Lauros Blaževičiūtės tėtis Vytautas Blaževičius, įsiamžinęs kartu su pastarųjų metų labiausiai apkalbama mergina.

Tokį vakarėlio svečių susidomėjimą Monika Šalčiūte puikiai galima suprasti – mergina televizijos šventėje pristatė iš kojų verčiantį įspūdį: melsva spalva nudažytos plaukų sruogos, sniego baltumo drabužėliai, apnuogintas pilvukas, ryškiai geltona rankinė – ir visa tai drėgną ir šaltoką rugsėjo vakarą, kuomet daugelis renginio svečių kaleno dantimis.