Šiais metais Evelina turėjo galimybę pabendrauti su žymiąja Andželika Agurbaš, o šampaną gėrė kartu su scenos grandu Borisu Moisejevu. Evelina pasakoja, jog Borisas iniciatyvą parodė pats, kai jos pasirodymo metu atėjo ant scenos ir netgi festivalio režisierių nuostabai, surengė netikėtą šou.

B. Moisejevą iš šalies stebėjusi ankstesniuose festivaliuose, Evelina sako maniusi, jog jis – labai arogantiška ir nemaloni asmenybė, tačiau dabar, kai susipažino artimiau, savo nuomonę pakeitė iš esmės: „Jis iš tiesų keistas ir nenuspėjamas, ir tikrai gali bet ką iškrėsti! Bet jis labai geras žmogus. Man labai patiko jo humoro jausmas. Kai atsikėliau kitą rytą, skaudėjo gerklę, nes vakare juokiausi be perstojo“, - prisimena E. Anusauskaitė.

B. Moisejevas Evelinai pasiūlė pagalvoti apie tai, jog kartu dainininkai galėtų surengti bendrą šou. Sulaukė dainininkė iš scenos grando ir padrąsinimų eiti savo keliu, ir netgi naudingų patarimų: „Jis sakė, kad man reikėtu tobulinti choreografinius sugebėjimus. Vienas iš patarimų buvo ir tai, kad nuo veido reikėtų pašalinti apgamus. Su tuo pilnai sutinku, nes ir pati jau tai padaryti planavau, bet man patarė vasarą tokių procedūrų nedaryti, nes nuo saulės ant veido liktų dėmės“, - sako Evelina.

Dainininkei Borisas pabrėžė ir tai, jog jos repertuare labai trūksta galingo hito. Tačiau, kaip sako pati E. Anusauskaitė, šou versle ne viskas taip paprasta, kaip gali atrodyti: „Sutinku ir su tuo, bet tai labai brangiai kainuoja, nes reikia tikrai labai žymaus kompozitoriaus. Tarkim, jeigu dainą parašys Kirkorovas, Timberlandas ar kitas žymus kompozitorius – ji skambės. Bet, kad išgarsėtum su savo daina – taip būna labai retai, reikia, kad už dainos stovėtų ir pavardė“, - sako E. Anusauskaitė.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją