KLUBAS.lt žiniomis, iš pradžių buvo ketinama suburti „69 danguje” dainininkės Nijolės Pareigytės ir Laimos Tamulytės, geriau žinomos kaip Mama Rock‘n‘Roll, porą.

Tačiau prieš porą savaičių, kai liko tik parašais patvirtinti susitarimą, „69 danguje” prodiuseris Egmontas Bžeskas uždraudė savo buvusiajai mylimajai kopti į bokso ringą. „Mantas (taip grupės dainininkės meiliai vadina simpatiškąjį prodiuserį – KLUBAS.lt pastaba) sakė, kad bokso ringas, kovos jame kertasi su mūsų grupės, kurios nemažą gerbėjų dalį sudaro vaikai, koncepcija“, - sakė N.Pareigytė.

„Pirmą kartą girdžiu, kad turėjau boksuotis su N.Pareigyte“, - sakė Mama Rock‘n‘Roll. Tačiau ji patvirtino, kad viena moteriška pora „Ringo dieve“ bus ir ji atsakingai ruošiasi kovoms. Tiesa, kas bus jos partnere, Mama Rock‘n‘Roll, akcentuodama sutartį su laidos prodiuseriais, atsisakė pasakyti. Tačiau prasitarė, kad Nijolė, jei ir ketino dalyvauti bokso dvikovose su ja, turėtų dabar jaustis laiminga. „Visų pirma – mūsų svorio kategorijos yra skirtingos. Ir ką gali žinoti, kaip ji atrodytų koncertuose, jei jai pataikyčiau iš kairės ar dešinės“, - šyptelėjo Mama Rock‘n‘Roll.

Nors intriguojanti dailiosios lyties pora ir iširo, KLUBAS.lt skaitytojų klausia – kuri moteris būtų laimėjusi šią bokso dvikovą – kovos menus neblogai įvaldžiusi Nijolė Pareigytė ar sunkesnei svorio kategorijai priklausanti Mama Rock‘n‘Roll? Apklausos forma – dešinėje.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją