„Apskritai, kas čia blogo su mano krūtimis? Jos yra gražios ir moteriškos, o su tuo reikėtų sveikinti. Galiausiai, kam rūpi?", - pridūrė ji.

Dėl, kaip pati sako, pernelyg seksualaus įvaizdžio, į ją gana lengvabūdiškai žiūri ir vyrai. Daugelis susidaro įspūdį, kad modelis nėra rimta mergina, skelbia dailymail.co.uk.

Ciao

Публикация от Emily Ratajkowski (@emrata) Июн 28 2017 в 7:54 PDT

Tiesa, dar visai neseniai iš Londono kilusi šou pasaulio atstovė buvo aptarinėjama žurnalų puslapiuose dėl savo apnuoginto kadro su realybės šou žvaigžde Kim Kardashian. Tuo metu buvo sakoma, kad tokį įvaizdį ji kuria pati.

Apnuoginusios krūtis jos pozavo prieš veidrodį tualete. „Idėja tokia, kad kai Kim išpublikuoja savo atvirą kadrą, ji tiesiog siekia dėmesio. Tai nėra problema. Moteris gali siekti dėmesio ir tuo pačiu turėti aiškią nuomonę apie seksualumą", - sakė ji.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)