Tačiau priremtas prie sienos jis visgi išduos savo slapčiausius planus. „Man pabodo vėjavaikiškas gyvenimas. Noriu šeimos. Noriu vaikų“, – žurnalistams atviraus Egmontas. Pasirodo, jis net kandidatę į žmonas jau turi. „Yra moteris, kurią myliu. Ir ji tikrai galėtų būti mano vaikų motina. Tačiau turėtų ir suprasti visas šou verslo taisykles, manimi tikėti ir pasitikėti“, – pasakos prodiuseris.

Dar vienas Lietuvos kazanova verslininkas, muzikinio šou dalyvis Edmundas Štengeris Mundis bus kaip niekad atviras: „Ar aš ištikimas savo žmonai? Tikrai ne...“. Į klausimą, kas jį sieja su buvusia scenos partnere dainininke Rūta Ščiogolevaite, Mundis atsakys ne iškart: „Man sunku apie tai kalbėti. Tai, kas buvo, buvo labai gražu“...

Į dešimtuką pateko ir žinomiausias Lietuvos gėjus – Ruslanas Kirilkinas. Vedęs, tačiau nesibodintis meilės nuotykių vyrukas atvirai papasakos apie savo paklydimus.

Jūsų laukia pikantiškiausios Sauliaus Sipario, Viktoro Uspaskicho, Audriaus Bružo, Deivydo Zvonkaus, Vytauto Rumšo jaunesniojo, Oskaro Koršunovo nuodėmės...

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją