Dabar garsus muzikos prodiuseris ir vienos įmonės marketingo vadovė nebijo garsiai pasakyti - jie rado vienas kitą. Reda su Egmontu mano, kad abu yra subrendę santykiams, turi gyvenimiškos patirties ir žino, ko nori, todėl nebijo sakyti „myliu“, rašo žurnalas „Žmonės“.

Lovelasu ir širdžių ėdiku vadinamas E. Bžeskas, rodos, pagaliau rado laiko sau ir, galbūt, šeimai: „Ši moteris užpildė visas mano spragas. Esu pasiruošęs naujam gyvenimo reisui aukštai virš debesų!“

Tuo metu Reda, kuri, kaip ir jos mylimasis, nesitikėjo, kad meilę atras vienas kito glėbyje, tikina, kad jų santykiai - tikri: „Mantas piršo man savo draugus, aš dairiausi jam tinkamos merginos. Meilė atėjo tada, kai jau nesitikėjome jos rasti... Kalbėjomės kalbėjomės ir netikėtai supratome, kad suradome vienas kitą. <...> Norime visiems pasakyti: liaukitės kirsti lažybų, kiek mudu su Mantu išbūsime kartu – savaitę ar mėnesį, nes tai rimta!“

Ilgą laiką bičiuliais buvę, o dabar meilę brandinantys Reda ir Egmontas atrodo ramūs, laimingi ir švytintys. Neatpažįstamas E. Bžeskas neslepia radęs tai, ko ieškojęs: „Svarbu pasitikėti žmogumi – tada ir atsiranda stabilumo jausmas, labai reikalingas tiek moterims, tiek vyrams. Noriu, kad mano moteris visuomet būtų šalia. Noriu ją apkabinti kiekvieną naktį ir nebesugebėti gyventi atskirai..."

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją