O tai – ir kvietimai filmuotos televizijos šou, ir sukurti nedidelius vaidmenis filmuose, o taip pat begalė kvietimų dalyvauti įvairiausiuose renginiuose.

Seksualiąją 22 metų šviesiaplaukę buvo galima išvysti ir Niujorko mados savaitėje. Įžymybių gyvenimo kronikų fotografai, žinoma, nepraleido progos įamžinti merginą iš mėsainio reklamos, o Charlotte McKinney nepraleido progos pasinaudoti proga ir priminti apie save.

Į Prancūzijos mados namų „Herve Leger“ 2016 metų pavasario-vasaros kolekcijos pristatymą mergina atvyko pasipuošusi elegantiška juoda suknele, puikiai paryškinančia jos moteriškus privalumus, o štai keliomis dienos vėliau surengtame Jereme Scotto šou pasirodžiusi Charlotte McKinney greičiau priminė į klubą, o ne į mados renginį išsiruošusią viešnią: masyvus auksinis papuošalas, primenantis repo atlikėjų mėgstamas storas auksines grandines, pilvą apnuoginanti palaidinė, aptempti džinsai – parodžiusi, kad gali būti ne tik „saldi seksulka“, mergina iš mėsainio reklamos gerokai išsiskyrė iš kitų svečių.