Konflikto priežastimi tapo neįvardintas turtingas jaunas žmogus, tapęs aistringo meilės trikampio dalyviu.

Vyras, kuris buvo įsižiūrėjęs dvidešimtmetę Jekateriną Reviakiną, įsiuto, išvydęs nuotraukas, kuriose Jekaterina buvo įsiamžinusi su savo buvusia simpatija. Šias nuotraukas jam nusiuntė Jekaterinos Reviakinos draugė, 24 metų Milena, kuri puoselėjo viltį, jog turtingas vyras į ją atkreips dėmesį.

„Taip jau buvo, kad aš kurį laiką bendravau su jais abiem, todėl jis taip ir supyko“, - Rusijos žiniasklaida cituoja J. Reviakiną.

Vyras, pamatęs nuotraukas, taip perpyko, jog atvyko į „Et Cetera“ teatrą, kur vyko grožio konkursas, ir prieš pat gražuolėms pasirodant scenoje, užsipuolė Jekateriną, ėmė jai grasinti, tampyti už plaukų. Be to, įsiaudrinęs vyriškis nuo merginos kaklo nuplėšė padovanotą papuošalą ir ėmė skambučiais atakuoti konkurso organizatorius, prašydamas neleisti J.Reviakinai dalyvauti konkurse.

Pasibaigus konkursui jau J.Reviakina paleido į darbą rankas, užsipuolusi savo draugę Mileną. „Ji žinojo, kas manimi rūpinasi, žinojo, jog jis man užsakė brangų automobilį. Ir pati užsigeidė, jog ir jis jai padėtų pinigais, tačiau aš Milenai uždraudžiau su juo bendrauti. Konkurso dienos rytą ji pasakė man“ „Tu pamatysi, ką aš galiu“, ir nusiuntė jam visas mano nuotraukas“, - pasakojo dvidešimtmetė Maskvos gražuolė.

Подружились 😳😋🐍

A photo posted by Ekaterina Row✔️ (@ekaterina_row) on Jun 8, 2016 at 4:57pm PDT

Photo by @doninagalina 💕

A photo posted by Ekaterina Row✔️ (@ekaterina_row) on Jun 1, 2016 at 4:25am PDT