2005 metais susituokusi su šešiolika metų jaunesniu Ashtonu Kutcheriu, Demi Moore sunkiai pergyveno žinią apie jo neištikimybę – jos sutuoktinis 2011 metų pabaigoje užmezgė ryšius su viena gražiausių pasaulio aktorių vadinama Mila Kunis.

Tačiau dabar Demi Moore mėgaujasi naujais jausmai, praneša užsienio žiniasklaida. Naujasis aktorės favoritas – dvidešimčia metų už ją jaunesnis perlų ieškotojas iš Australijos Willas Haniganas.

Balandžio mėnesį jogos užsiėmimuose susipažinusi pora negaili vienas kitam komplimentų. „Ji – nuostabi moteris. Susipažinome jogos užsiėmimuose ir nuo tada labai suartėjome“, - pasakojo Willas Haniganas, kurį dėl vešlios šukuosenos ir barzdos žiniasklaida jau spėjo praminti Tarzanu.

Tačiau ir džiaugdamasi naujais jausmais Demi Moore negali pamiršti savo buvusio sutuoktinio Ashtono Kutcherio.

Užsienio portaluose, sekančiuose įžymybių gyvenimą, tačiau nepasižyminčių dideliu patikimumu, pasirodė publikacijos, kuriose rašoma, kad aktorė ėmė savotiškai keršyti savo buvusiam sutuoktiniui. Neva moteris savo telefone išsaugojo išsirengusio Ashtono Kutcherio nuotraukų, kurios „parodo viską, kaip yra“. Demi Moore savo sutuoktinį esą yra pavadinusi „seksualiu, tačiau tikrai ne geriausiu turėtu meilužiu“, o vyriškas pasididžiavimas „toli gražu nėra įspūdingas“.