Tiesa, antradienį Londono Naitsbridžo rajone pasirodžiusi J. Alves atrodė jau žymiai geresnės nuotaikos.

37-erių žiniasklaidos mėgstama įžymybė pasipuošė kelius dengiančia rausvo aksomo suknele klostuotu sijonu.

Buvusi „Celebrity Big Brother“ žvaigždė apdarą papildė rausvų aukštakulnių pora ir priderino panašios spalvos rankinę.


Jessica, kuri seniau buvo geriau žinoma kaip gyvasis Kenas, taip pat susisupo į rožinį dirbtinio kailio apsiaustą ir pasipuošė auskarais su perlais.

Dėl plastinių operacijų pamišusi J. Alves galutiniu antradienio vakaro įvaizdžio akcentu pasirinko savo šukuoseną ir puikavosi lengvai krintančiomis šviesių plaukų bangomis.

Jessica neseniai atskleidė Italijos televizijos laidoje buvusi išvadinta pabaisa. Tokių žodžių ji sulaukė iš plastikos chirurgo, kurį pati pavadino neprofesionaliu.


Žvaigždė „MailOnline“ atvirai papasakojo apie žiaurius komentarus ir tikino, kad po tokio „skaudaus šmeižto“ jos „niekas daugiau nebežemins“.

Pernai lytį pakeitusi Jessica televizijos laidoje susilaukė nemalonių vertinimų.

Sausį Jessica, pagarsėjusi savo priklausomybe nuo plastinių operacijų, kurioms, siekdama keisti savo išvaizdą, skyrė 500 tūkst. svarų (apie 540 tūkst. eurų), viešumoje pasirodė kaip translytė moteris.


Prabėgus kuriam laikui po lyties keitimo operacijos, ji pasirodė Italijos televizijos laidoje, kurioje susilaukė įžeidinėjimų, tačiau ir pati neliko skolinga.

Jessica sakė: „Praėjusio sekmadienio vakarą sudalyvavau Italijos televizijos laidoje „Live – Non è la D'Urso“ su Barbara D’urso. Jos metu plastikos chirurgas staiga išvadino mane pabaisa“.

J. Alves pripažino buvusi neabejotinai priblokšta tokių žodžių. Ji tęsė savo pasakojimą: „Aš nieko nelaukdama jam atsakiau: „Kaip drįstate vadinti mane pabaisa. Tokius žodžius kitiems žmonėms skiriantis chirurgas yra neprofesionalus“.


Daugybę metų skelbusi apie savo silpnybę plastikos chirurgijai, Jessica pripažįsta, kad jos gyvenimo būdas gali patikti ne visiems, tačiau jis privalo būti gerbiamas.

Ji tęsė: „Suprantu, jog asmeniniai mano gyvenimo sprendimai ir mano išvaizda priimtini ne visiems. Tačiau neabejoju, kad dabar atrodau geriau, jaučiuosi geriau ir esu laimingesnė. Ilgus metus savo tikrąją asmenybę slėpiau Keno kūne, tačiau pamažu atlikinėjau nedideles operacijas, padedančias priartėti prie moteriškumo, ir slapta planavau lyties keitimą“.

Jessica toliau pasakojo apie lyties keitimo ypatumus: „Man buvo atliktos kelios operacijos, kad tapčiau moteriškesnė. Jau prabėgo metai intensyvios hormonų terapijos, kuri mane smarkiai pakeitė“.

„Televizijos laidoje pabaisa mane išvadinusio chirurgo aš ramybėje nepaliksiu. Niekados niekam nebeleisiu manęs taip žeminti. Nei aš, nei jokia kita translytė moteris negali būti taip diskriminuojama“, – tvirtino J. Alves.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (147)